Kenelle Mennään Eteenpäin -viikonloppu on tarkoitettu?

Mennään Eteenpäin -viikonloppu on tarkoitettu kaikille aviopareille, jotka haluavat syventää suhdettaan ja löytää siitä uutta. Viikonloppu soveltuu niin vanhoille kuin nuorillekin aviopareille. Viikonlopun rakenne ja sisältö on suunniteltu siten, että jokainen aviopari voisi löytää viikonlopusta juuri heidän elämäntilanteeseensa sopivan sisällön.

Vaikka viikonloppu on kehykseltään luterilainen, sinne ovat lämpimästi tervetulleita myös muiden uskontokuntien edustajat, samoin kuin kirkkoon kuulumattomat. Ainut edellytys viikonloppuun pääsemiseksi on, että mies ja vaimo ovat avioliitossa keskenään. Nykyisen kansainvälisen ME-lisenssin perusteella viikonloppujen materiaalia ei ole suunnattu sateenkaaripareille. Sateenkaaripareille parisuhdekursseja järjestää Parisuhdekeskus Kataja ry www.parisuhdekeskus.fi.

Viikonloppua ei kuitenkaan suositella akuutissa kriisissä olevalle parille. Kriisitilanteessa kannattaa kääntyä esim. kuntien, seurakuntien tai Väestöliiton parisuhdeammattilaisten puoleen.