Miten ilmoittautua viikonloppuun ja mitä se maksaa?

Osallistuja pari ilmoittautuu viikonloppuun verkkopalvelumme kautta. Tässä yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu 90€.  Haikossa ja Naantalin Kylpylässä ilmoittautumismaksu on 190€ kalliimmasta hintatasosta johtuen.

Noin kuukautta ennen viikonloppuanne teille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet.

Viikonloppu järjestetään edellisten osallistujien lahjoittamilla varoilla

Viikonlopun suorat kustannukset koostuvat majoitus, ruokailu ja materiaalikuluista. Muu tarvittava työ toteutetaan vapaaehtoisin voimin. Toiminnan periaatteena on alusta asti ollut se, että kaikki avioparit voisivat osallistua viikonloppuun taloudellisesta tilanteestaan riippumatta. Olemme ratkaisseet tämän haasteen toteuttamalla viikonlopun kustannusten kattamisen lahjoitusperiaatteella.

Teidän tulevan viikonloppunne kustannukset ilmoittautumismaksun lisäksi ovat 225€ per henkilö. Tämä on katettu aiempien viikonloppujen osallistujien lahjoituksella ja tulemme pyytämään teiltä viikonlopun päättyessä vastaavaa kulujen suuruista lahjoitusta Mennään Eteenpäin ry:lle.

Jokainen on toimintamme reilun 30-vuoden aikana osallistunut kustannuksiin mahdollisuuksiensa mukaan, vaikka useammassa erässä maksaen. Näin olemme päässeet järjestämään uusia viikonloppuja ja kaikilla aviopareilla on ollut mahdollisuus päästä mukaan. Tästä kerromme viikonloppumme loppupuolella teille lisää.

Mennään Eteenpäin ry.

-          ei saa ulkopuolista rahoitusta tai tukea

-          voittoa tuottamaton yhdistys

-          ei omista kiinteää omaisuutta

-          ei palkattuja työntekijöitä

-          toiminta pyörii vapaaehtoisten varassa

-          rahoittaa viikonloppujen järjestämisen viikonlopun käyneiden lahjoituksilla.