Miten ilmoittautua viikonloppuun ja mitä se maksaa?

Osallistuja pari vahvistaa osallistumisensa viikonloppuun ilmoittautumalla tämän verkkopalvelun kautta viikonloppuun ja maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa ilmoittautumismaksun 90 €. Tällä maksulla katetaan viikonloppujen järjestelyistä ja jaettavista materiaaleista aiheutuvat kustannukset.

Mikäli teille tulee este osallistua haluamaanne viikonloppuun, osallistumisen voi siirtää seuraavaan järjestettävään viikonloppuun tai toiseen hotelliin, ilmoittamalla siitä sähköpostitse ilmoittautumiset@memennaaneteenpain.fi

Ilmoittautumismaksu maksetaan vain kerran, mutta sitä ei palauteta.

Noin kuukautta ennen viikonloppuanne teille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet.

Viikonloppu järjestetään lahjoitusvaroin

Viikonlopun hotellista aiheutuvat kustannukset majoituksen ja ruokailujen osalta avioparia kohden ovat Mennään Eteenpäin ry:lle hotellista riippuen 410-490 €.

Viikonloppujen järjestäminen perustuu aiemmin osallistuneiden parien haluun lahjoittaa osallistuminen seuraaville aviopareille. Tämä viikonloppu on teille siis etukäteen lahjoitettu. Hotellikulujen suuruista lahjoitusta tulemme viikonlopussa teiltä pyytämään kattaaksemme seuraavan osallistujaparin kustannukset.

Näin Mennään Eteenpäin viikonloppuja on kyetty järjestämään vuodesta 1987 yli 9.000 avioparin voimin. Älkää antako taloudellisen tilanteenne estää teitä osallistumasta viikonloppuun. Teidän Mennään Eteenpäin –viikonloppunne on teille lahja oman lahjoituksenne määrästä riippumatta.

Mennään Eteenpäin ry.

-          ei saa ulkopuolista rahoitusta tai tukea

-          voittoa tuottamaton yhdistys

-          ei omista kiinteää omaisuutta

-          ei palkattuja työntekijöitä

-          toiminta pyörii vapaaehtoisten varassa

-          rahoittaa viikonloppujen järjestämisen viikonlopun käyneiden lahjoituksilla.

Mennään Eteenpäin –viikonlopussa sunnuntai-iltapäivänä teille annetaan mahdollisuus tulla mukaan lahjoittajien ketjuun ja lahjoittaa luottamuksella ja ilman ehtoja haluamanne summa tulevien viikonloppujen järjestämiseksi. Voitte antaa lahjoituksenne käteisellä kirjekuoressa tai pankkisiirtona. Maksun voi jakaa myös useammalle kuukaudelle. Laitetaan yhdessä hyvä eteenpäin!